Econom
Șnițele de pui

8,67 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
20 min
Porții
4
Total
35 min
Ingrediente
  • -
    800g piept de pui
  • -
    3 ouă
  • -
    120g pesmet
  • -
    120g făină
  • -
    5g usturoi granulat
  • -
    ulei pentru prăjit
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Începem prin a pregăti pieptul de pui. Îl feliem și apoi batem fiecare felie, cu un ciocan pentru șnițele.
2
Într-un castron, amestecăm pesmetul cu usturoiul granulat, sare și piper.
3
În alt castron punem făina, iar în al treilea punem ouăle bătute.
4
Trecem fiecare bucată de piept de pui mai întăi prin făină, apoi prin ouă și, în final, prin amestecul de pesmet, asigurându-ne că sunt toate acoperite uniform.
5
Prăjim șnițelele de pui în uleiul încins, până devin aurii și crocante, cam 4-5 minute pe fiecare parte sau până când sunt gătite complet.
6
Scoatem șnițelele de pui pe hârtie absorbantă, pentru a elimina excesul de ulei.
7
Servim șnițelele de pui calde, alături de garnitura preferată sau de o salată proaspătă.
prod-9.6.2