Internațional
Trufe tiramisu by Emilia Găteşte

5,57 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
15 min
Porții
6
Total
30 min
Ingrediente
  • -
    200g pișcoturi
  • -
    50g zahăr pudră vanila
  • -
    1 linguriță esență de rom
  • -
    30ml cafea
  • -
    250g crema mascarpone
  • -
    3 linguri cacao
Mod de preparare
1
Mixăm pișcoturile cu un robot de bucătărie și le punem într-un bol. Adăugăm deasupra restul ingredientelor: zahărul pudră vanilat, esența de rom, cafeaua și mascarpone.
2
Amestecăm totul foarte bine și lăsăm compoziția 10-15 minute, apoi formăm biluțele. Nu este nevoie să ungem mâinile cu nimic, nu se lipesc și se modelează foarte ușor.
3
Tăvălim apoi trufele formate prin cacao și sunt deja gata de savurat. Trufele/bomboanele rămase se țin la frigider, acoperite cu folie alimentară, pentru o prospețime îndelungată.
Trufe tiramisu
prod-10.0.7