Profită acum
Vin roșu sec Montepulciano D'Abruzzo, 14%, 0.75l
Vin roșu sec Montepulciano D'Abruzzo, 14%, 0.75l

Vin roșu sec Montepulciano D'Abruzzo, 14%, 0.75l

49,99 Lei

66,65 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Tenuta Ulisse Montepulciano D'Abruzzo este un vin roșu sec obținut din soiuri de struguri Montelpuciano cultivați în podgorii din regiunea Abruzzo, maturați în baricuri din inox la temperatură constantă, rafinat în sticle.

Prezintă o culoare roșie-rubinie intensă cu reflexii violete.  

Olfactiv dezvăluie un parfum intens și plăcut, fructat-floral, unde se fac remarcate nuanţe de cireşe, fructe roşii şi mure dulci.

Gustul este predominant fructat, cu arome de fructe roşii, care se dezvăluie alături de taninurile evidente, dulci și catifelate, exact atât cât trebuie.

Se recomandă asocierea culinară cu carne de vânat, carne roșie, fripturi, brânzeturi maturate, la o temperatură ideală de 16-18°C.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Indicatie GeograficaDA
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100143661
Coșul meu
prod-10.2.2