Econom
Aripioare crocante cu susan

6,50 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
25 min
Porții
4
Total
40 min
Ingrediente
  • -
    1kg aripioare de pui
  • -
    50g semințe de susan
  • -
    50g pesmet
  • -
    2 ouă
  • -
    50g făină
  • -
    ulei pentru prăjit
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Într-un castron, batem ouăle. În alt castron, amestecăm pesmetul cu semințele de susan.
2
Într-un al treilea castron, punem făina și o condimentăm cu sare și piper.
3
Spălăm și uscăm bine aripioarele de pui cu șervețele de hârtie.
4
Trecem fiecare aripioară prin făină, apoi prin ou bătut și în final prin amestecul de pesmet cu susan, asigurându-ne că sunt bine acoperite.
5
Încălzim uleiul într-o tigaie adâncă sau într-o cratiță și prăjim aripioarele până devin aurii și crocante, întorcându-le pe ambele părți pentru o coacere uniformă. Le scoatem și le așezăm pe șervețele de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.
6
Servim aripioarele crocante cu susan calde, alături de sosul preferat sau de o garnitură de legume proaspete.
prod-10.13.0