Econom
Fasole bătută cu ceapă caramelizată

7,97 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
25 min
Porții
2
Total
35 min
Ingrediente
  • -
    400 g fasole albă din conservă, scursă și clătită
  • -
    1 ceapă mare, tăiată felii subțiri
  • -
    3 căței de usturoi, zdrobiți sau tăiați mărunt
  • -
    2 linguri de ulei
  • -
    1/2 cană de pastă de roșii
  • -
    1 linguriță de zahăr
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Intr-o tigaie, călim ceapa în ulei, la foc mediu, până devine moale și aurie.
2
Adăugăm pasta de roșii și zahărul în tigaie și amestecăm totul. Lăsăm să fiarbă ușor timp de câteva minute.
3
Mixăm fasolea boabe din conservă, cu un mixer vertical și adăugăm usturoiul zdrobit.
4
Punem fasolea mixată în tigaie, cu puțin ulei, la foc mic pentru 5-7 minute.
5
Condimentăm cu sare și piper negru.
6
Punem fasolea în boluri iar deasupra punem ceapa călită cu pasta de roșii.
Tips
prod-9.6.2