Rapidă
Omletă cu bacon

10,70 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
5 min
Porții
2
Total
10 min
Ingrediente
  • -
    5 ouă
  • -
    4 felii de bacon
  • -
    vlăstari de chives sau ceapă verde
  • -
    sare
  • -
    piper
Mod de preparare
1
Într-un castron spargem ouăle și adăugăm sare (atenție, baconul este sărat!) și piper. Batem ouăle, cu un tel, până se omogenizează și capătă volum.
2
Adăugăm și vlăstarii de chives, tocați mărunt.
3
Într-o tigaie antiaderentă rumenim bine feliile de bacon.
4
Scoatem baconul pe o farfurie și turnăm compoziția de oua în tigaie, în grăsimea lăsată de bacon.
5
Gătim omleta la foc mic și amestecăm până începe să se închege, după care o mai lăsăm 1-2 minute.
6
Punem omleta lângă baconul prăjit și o savurăm alături de pâine prăjită unsă cu puțin unt topit.
7
Poftă bună!
prod-10.0.6