Rapidă
Piept de pui cu sos de lămâie

8,81 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
15 min
Porții
4
Total
25 min
Ingrediente
  • -
    800g piept de pui
  • -
    o lămâie (netratată)
  • -
    150ml vin alb sec
  • -
    făină (cam jumătate de cană, pentru înfăinat bucățile de piept de pui)
  • -
    ulei de măsline
  • -
    sare
  • -
    piper
  • -
    câteva fire de cimbru proaspăt
Mod de preparare
1
Feliem pieptul de pui și condimentăm cu sare.
2
Trecem feliile prin făină, asigurându-ne că le acoperim bine pe ambele părți.
3
Într-o tigaie încăpătoare, în uleiul de măsline, rumenim feliile de piept de pui pe ambele părți pentru câteva minute.
4
După ce s-au rumenit, adăugăm vinul alb si felii subțiri de lămâie
5
Lăsăm vinul să se evapore. Odată ce vinul s-a evaporat, adăugăm și sarea, după gust.
6
Presărăm cu cimbru verde și ne putem bucura de acest delicios preparat!
prod-9.6.2