Econom
Hot dog cu ceapă caramelizată

7,67 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
20 min
Porții
4
Total
30 min
Ingrediente
  • -
    4 crenvurști
  • -
    4 pâinici pentru hot dog
  • -
    2 cepe, tăiate solzișori
  • -
    2 linguri ulei de măsline
  • -
    10g zahăr brun
  • -
    20ml otet balsamic
  • -
    2 castraveți murați
  • -
    80g muștar
  • -
    80g ketchup
Mod de preparare
1
Încingem uleiul de măsline într-o tigaie, la foc mediu. Adăugăm ceapa și o gătim timp de aproximativ 5 minute, până când se înmoaie.
2
Adăugăm zahărul brun și oțetul balsamic și gătim încă 10 minute sau până când ceapa se caramelizează. Punem ceapa caramelizată deoparte și ne ocupăm de restul ingredientelor.
3
Punem apa la fiert, într-o crăticioară, la foc mediu. Când apa începe să fiarbă, adăugăm crenvurștii și îi fierbem aproximativ 5 minute.
4
Tăiem pâinicile în două pe lungime, apoi le punem pe grill, până când devin ușor crocante la exterior.
5
Așezăm crenvurștii fierbinți în pâinici, adăugăm ceapa caramelizată, feliuțe de castraveți murați, muștar și ketchup, după gust.
prod-10.16.4