Econom
Omletă cu ciuperci, ceapă verde și mozzarella

6,91 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
20 min
Ingrediente
  • -
    8 ouă
  • -
    200g ciuperci proaspete, tăiate felii subțiri
  • -
    1 ceapă verde tăiată mărunt
  • -
    100g mozzarella, tăiată cubulețe sau rasă
  • -
    2 linguri de ulei de măsline
  • -
    sare
  • -
    piper
  • -
    pătrunjel tocat pentru decor (opțional)
Mod de preparare
1
Călim ciupercile într-o tigaie cu ulei de măsline, până se evaporă excesul de apă.
2
Într-un bol, batem ouăle și adăugăm ceapa verde tăiată fin, un praf de sare și piper după gust.
3
Amestecăm bine și turnăm compoziția în tigaie, peste ciuperci.
4
După aproximativ 1 minut adăugăm cubulețele de mozzarella, uniform pe toată suprafața omletei.
5
Gătim omleta la foc mediu până când partea de jos este rumenă și partea de sus este încă ușor umedă.
6
Scoatem omleta și o presărăm cu pătrunjel sau cu ceapă verde tăiată fin, pentru prospețime și culoare.
Tips
prod-9.6.2