- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Brânză maturată în saramură, fabricată din lapte de oaie proaspăt pasteurizat și lapte de capră, de la animale de pășunat libere. Feta este un ingredient de bază în bucătăria grecească.
Produs vegetarian certificat, cu V-label ce subliniază faptul că cheagul nu este din sursa animală.
Aroma naturală a ierburilor mediteraneene, plus cunoștințele companiei în fabricarea brânzeturilor, garantează gustul unic și excelent al brânzei Feta.
Bucurați-vă de gustul ei într-o salată originală grecească, în sandvișuri cu roșii feliate, sau alături de alte legume proaspete.
Dimitrios Kolios a fondat o lăptărie mică unde producea brânză kasseri, în Polykastro-Kilkis, lângă Salonic. Familia producea deja brânzeturi de casă de mai multe generații, în regiunea montană Seli, după rețete bine păstrate, transmise din generație în generație. Prima lăptărie a fost dotată cu cele mai moderne echipamente din acea vreme și a început cu un personal de 12 persoane.
După ce a trecut la a 2-a generație, KOLIOS a fost dezvoltat într-o industrie modernă, care a introdus inovații semnificative. Facilitățile de producție au fost extinse, mixul de produse a fost extins și s-au făcut investiții semnificative, în utilaje și echipamente tehnologice, precum și în extinderea rețelei de vânzări și distribuție la nivel național.
În ziua de astăzi, compania este considerată una dintre cele mai bine echipate fabrici de produse lactate din Europa. KOLIOS deține o poziție de lider în producția de brânzeturi din Grecia și în exporturile Feta P.D.O.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Beneficii produs
Provenienta
Nume producator | KOLIOS S. A. |
Website producator | https://www.masline-grecia.ro |
Origine | Grecia |