Mici producători
Ouă eco de la gaini pășunate, mărimea M/L, 6 buc
Ouă eco de la gaini pășunate, mărimea M/L, 6 buc

Ouă eco de la gaini pășunate, mărimea M/L, 6 buc

16,99 Lei

2,83 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ouăle pasture raised sunt ouă ce provin de la găini pășunate, care petrec majoritatea timpului în aer liber, scurmând pământul după mâncare.

Acestea au acces la mult spațiu pentru a se plimba, cauta insecte și ierburi și a se bucura de soare.

Deși această metodă de obținere a ouălelor este foarte cunoscută în SUA, în România abia se lansează primul produs astfel obținut.

Eggcellent este cel care a construit un adăpost mobil dotat cu linii de hrană, apă, și cuibare pe care îl mută la următoarea parcelă de masă verde când acesta este epuizată, oferindu-i timp celeilate parcele folosită deja să crească din nou până când se întoarce în acel loc, obținând în final cel mai calitativ ou care poate există pe piață.

 Găinile consumă masă verde și fertilizează solul în același timp.

Noaptea sau când simt nevoia, găinile se pot retrage în adăpostul lor pentru protecție sau pentru a oua.

O zi din viața unei găini pășunate la Eggcellent:

În căutare de gustări delicioase:

Găinile pășunate de la Eggcellent se bucură de o dietă echilibrată, adecvată speciei lor, care include delicatese, de la larve până la verdețuri savuroase descoperite pe pajiște. La ferma Eggcellent, fiecare pasăre (nu doar cea matinală) prinde viermișori.

Savurând razele soarelui:

Petrecându-și zilele pe pajiște, găinile au tot timpul să se bucure de soare, oricând doresc. Toată această expunere la soare nu doar că contribuie la sănătatea și dispoziția veselă a găinii, dar sporește și cantitatea de vitamina D din ouăle ei.

Ore nesfârșite de socializare:

Găinile sunt ființe sociabile și adoră să se adune în grupuri mici. Cu un spațiu mare de pajiște pentru fiecare pasăre, au nenumărate locuri de întâlnire pentru socializare – și nu le lipsesc ocaziile să discute cele mai noi evenimente de la ferma Eggcellent.

Producția unui ou:

Găinile produc un ou la fiecare 24-28 de ore, așa că ele se bucură de ore de lucru minime, majoritatea timpului fiind dedicat relaxării la soare și odihnei pe pajiște. Menținerea unui echilibru perfect între muncă și viața personală este esențială pentru toți, iar găinile de la Eggcellent au înțeles acest lucru perfect.

Baia în praf pentru îngrijire personală:

Mai mult decât un ritual de zi la spa pentru aceste diva de la Eggcellent, băile în praf au un rol crucial în menținerea unei sănătăți optime. Acestea ajută la menținerea curățeniei găinilor, absorbind excesul de ulei și umiditate, asigurându-le astfel o înfățișare și o senzație de prospețime.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de razele soarelui.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100166073
Coșul meu
prod-10.2.7